Kérdésed van? Hívj minket! +36202643849
Vagy írj nekünk: rendeles@bidpromo.hu

Textil karszalag

Ezt a karszalagot leggyakrabban fesztiválokon használják.
Hosszútávú használatra kiváló, kényelmes viselet. A karszalag teljes felülete színesben emblémázható, így tökéletesen illeszkedik a rendezvény arculatához.

Fesztiválokon kívül, javasoljuk még táborokhoz vagy olyan eseményekhez ahol exkluzív vendégazonosításra van szükség.

Minden feliratozott textil karszalag rendelésre egyedi árajánlatot adunk. Áraink sávosak. Ha nagyobb mennyiséget vásárolsz, kedvezőbb az ár. Érdeklődj e-mailben vagy a +36202643849 telefonszámon!

Részletek

Anyag: 100% poliészter
Szélesség szatén anyag: 15 mm
Hossz: 350 mm (de egyedi igény szerint más méretben is elkészítjük)
Legkissebb rendelhető mennyiség: 50 db (grafikánként)


Kapocs típusok

1. Fém zár: ez a legbiztonságosabb textil karszalag kapocs. Összezárásához egy speciális fogóra van szükség. A fogót is meg lehet tőlünk vásárolni. A kapocs ezüst színű, nagy mennyiség esetén kérhető más szín is.


2. Műanyag hengerzár: a kapocs belsejében kis fogak vannak, amik csak egy irányba húzhatóak. Kézre feltéve már nem lehet levenni. Választható kapocs színek: fehér, fekete.FELIRATOZÁS
Alapesetben a szövet karszalagnak csak az előoldalát feliratozzuk. A hátoldala fehér marad. Egyedi kérésre megoldható, a hátoldal feliratozása is.
A karszalag teljes felülete logózható, de érdemes figyelembe venni, hogy a fontos grafikai elemek, szponzori logók ne a karszalag végére kerüljenek, hanem a közepére. Ami kézre feltéve a legjobban látszik.
A felirat kopásálló, mosható, hosszútávú használatra készül.

A grafikai fájlokat vektoros formátumban (eps, ai, pdf) küldd meg nekünk. Ebből tudunk szépen dolgozni.
A nyomat CMYK színskála használatával készül. (PMS színkódok használatakor a végeredmény eltérhet)Minden feliratozott textil karszalag rendelésre egyedi árajánlatot adunk. Érdeklődj e-mailben vagy a +36202643849 telefonszámon!


fesztivál karszalag, fesztivál csuklópánt, fesztivál bérlet, szövet karszalag, tábor karszalag, tábor csuklópánt, szövet szalag, fesztivál belépő, csuklószalag, menő karszalag

Adatok
Cikkszám
BP422111
Min. rendelhető mennyiség
50 db
Választható mennyiségek
50 db, 60 db, 70 db, 80 db, ...