Kérdésed van? Hívj minket! +36202643849
Vagy írj nekünk: rendeles@bidpromo.hu

Léggömb tartó pálca
Lufi tartó pálca csészével
Nettó: 52 Ft
Bruttó: 66 Ft

Lufi tartó pálca csészével

Léggömb tartó pálca
Lufi tartó pálca csészével
Lufi tartó pálca csészével
Lufi tartó pálca csészével

Léggömb tartó pálca és csésze. Ezzel a környezetbarát lufi tartó pálcával könnyű kézbe fogni a felfújt lufit. A csésze segítségével a lufi szája egy mozdulattal elköthető. Használata nagyon egyszerű. Biológiailag lebomló, környezetbarát anyagból készül.

Nettó: 52 Ft
Bruttó: 66 Ft
Részletek

Anyag: biológiailag lebomló, környezetbarát papír léggömbtartó pálca és komposztálható csésze. Biologiailag 100%-ban lebomlik, nem szennyezi a környezetet.
Méret: 33 cm hosszú
Minimum rendelhető mennyiség: 10 db 
Csak a képen látható színben rendelhető.

Ezek a pálcák biológialag lebomló, környezetbarát papírból készülnek, a csésze pedig komposztálható polimer. Ez azt jelenti, hogy nem szennyezik a környezetet hosszú távon. Használatukkal hozzájárulsz a műanyag hulladék csökkentéséhez.

A lufikat stabilan tartják, és kiválóan alkalmazhatók mindenféle rendezvényeken, születésnapokon, esküvőkön, céges eseményeken és egyéb alkalmakkor. 

A pálca és a csésze külön van csomagolva. Felhasználás elött össze kell illeszteni. Erős anyagból készült. Könnyen használható. Latex és fólia léggömbhöz javasolt termék.

A biológiailag lebomló lufi tartó pálca fenntartható alternatíva a hagyományos műanyag pálcákkal szemben. Használatukkal környezeti terhelés nélkül élvezhető a rendezvény. Zöld rendezvény tartozék.
léggömb tartó rúd, lufi tartó rúd, léggömb tartó pálca, lufi tartó pálca, lufi gyorskötöző, léggömb gyorskötöző, lufi tartó, léggömb tartó, lufi rúd, léggömb rúd

Adatok
Cikkszám
BP751479
Min. rendelhető mennyiség
100 db
Választható mennyiségek
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek