Kérdésed van? Hívj minket! +36202643849
Vagy írj nekünk: rendeles@bidpromo.hu

full color színes nyomású karszalag
Full color karszalag normál - 3/4" Tyvek
Nettó: 19 Ft
Bruttó: 24 Ft

Full color karszalag normál - 3/4" Tyvek

full color színes nyomású karszalag
színes karszalag feliratozás
karszalag gyártás

A karszalag teljes felülete színesben emblémázható, így tökéletesen illeszkedik a rendezvény arculatához. Akár fotókat, vagy összetett színes ábrákat is megjelenítünk a full color karszalagon.

Javasoljuk rendezvényekre, szórakozó helyekre, fesztiválokra, sporteseményekre, táborokhoz vagy olyan eseményekre ahol exkluzív vendégazonosításra van szükség.


Nettó: 19 Ft
Bruttó: 24 Ft
Mennyiségi kedvezmény
500+  db
-1 Ft
18 Ft
1 000+  db
-2 Ft
17 Ft
3 000+  db
-3 Ft
16 Ft
5 000+  db
-4 Ft
15 Ft
10 000+  db
-5 Ft
14 Ft
Részletek

Anyag: Tyvek (speciálisan erre a célra kifejlesztett
papír hatású, de nem téphető, nem szakítható vízálló anyag)
Méret: 250 mm x 19 mm
Jellemzők: sorszámozott, ragasztócsíkkal záródik, egyszer használatos
Legkissebb rendelhető mennyiség: 100 dbFELIRATOZÁS
Egyedi szöveget, logót, grafikát  gyors határidővel elkészítünk a karszalagokra.
A szövegeket, betűtípus megjelöléssel kérjük megküldeni!
A logót, egyéb grafikai elemeket vektoros formátumban (eps, ai, pdf) küldd el nekünk. Ebből tudunk szépen dolgozni.


EXPRESSZ FELIRATOZÁS
A feliratos rendelések átlagos gyártási ideje 2-3 munkanap, de ha szükséges 24 vagy 48 órás gyártást is kérhetsz.A legkorszerűbb technikával dolgozunk, így a nyomat garantáltan éles lesz, a színek élénkek, a kontúrok jól kivehetőek. 

Fedezze fel a kényelmet és sokoldalúságot a Tyvek karszalagokban, amelyek ideálisak strandokhoz, fürdőkhöz, koncertekhez és discokhoz. Ezek a karszalagok tökéletes választás a szórakozási eseményekhez, és számos előnnyel járnak, amelyek megkönnyítik az életet és garantálják, hogy az esemény minden pillanata zökkenőmentes legyen.
A Tyvek karszalagokat úgy terveztük, hogy a legjobbat nyújtsák Önnek. Könnyű anyaguknak köszönhetően kényelmesen viselhetők egész nap és éjszaka, anélkül, hogy zavaró lenne. Ragasztóval záródik, mely lehetővé teszi, hogy a karszalag tökéletesen illeszkedjen az ön csukló méretéhez, így nem kell aggódnia, hogy lecsúszik vagy elveszik.
Miért jó választás a strandoknak? A Tyvek karszalagok vízállóak, tehát a fürdőzés és a vízi tevékenységek során sem kell levenniük. Ez azt jelenti, hogy könnyedén élvezheti a tengerparti szórakozást anélkül, hogy aggódna a karszalagjával kapcsolatos problémák miatt.
Fürdőkben és medencékben is kiváló választás a Tyvek karszalag. Az anyaguk nem veszi fel a vizet, így nem lesz  kényelmetlen viselni, még akkor sem, ha hosszú ideig a vízben tartózkodik. A karszalagok gyorsan száradnak, amint kijön a vízből, így nincs szükségük hosszú ideig tartó szárításra.
Koncertek rendezvények és discok esetén a Tyvek karszalagok nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is. Az egyedi minták és a vibráló színek lehetővé teszik, hogy kiemelkedjen a tömegből és kifejezze személyes stílusát. Ráadásul a karszalagok rendkívül ellenállóak és tartósak, valamint sorszámmal vannak ellátva, ezzel biztosítják az elszámolást a pénztárral.
Mindig pontosan tudhatja a fizető vendégek számát, illetve kiszűrhetőek a fizetés nélkül bejutott személyek.fesztivál karszalag, fesztivál csuklópánt, fesztivál bérlet, szövet karszalag, tábor karszalag, tábor csuklópánt, szövet szalag, fesztivál belépő, csuklószalag, menő karszalag

Adatok
Cikkszám
BP690282
Min. rendelhető mennyiség
100 db
Választható mennyiségek
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek